Miehillekin toppauksia housuihin – tältä näyttää tulos

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joukko miehiä osallistui hiljattain Cosmopolitan -lehden testiin, jossa he kokeilivat topattuja boksereita. Muotoja korostavissa alushousuissa oli toppaukset edessä ja takana, ja miehet kokeilivat housuja farkkujensa alle.

Monet testaajista olivat positiivisesti yllättyneitä korostetuista muodoistaan ja tunsivat olonsa miehekkäämmiksi ja voimakkaammiksi. Ainoa housujen haittapuoli oli se, että ne eivät selvästikään olleet kovin mukavat, sillä miehet kertoivat niiden tuntuvan vaipoilta.

Vaikka miehet olivat silminnähden ilahtuneita uusista muodoistaan oli suuri osa heistä sitä mieltä, että mukavuus on alushousujen tärkein ominaisuus. Huvittava testi oli muistutus miesten ja naisten eroista, sillä topatut ja muotoilevat alusvaatteet ovat naisten markkinoilla suuri hitti. Miehet sen sijaan suhtautuivat ajatukseen toppauksista varauksellisesti ja eräs mies totesi, että niiden käyttäminen tuntui huijaamiselta.