Blogitähti osoitti: Nettikommenteilla suuri merkitys minäkuvaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Cassey Ho pitää YouTubessa Blogilates-kanavaa, joka on pullollaan ideoita terveellisempään ruokavalioon ja treenaamiseen, ja jossa keskustellaan terveellisistä elämäntavoista. Blogilates-kanavalla Ho keskittyy positiivisten asioiden käsittelyyn, mutta nyt hän on yllättänyt faninsa julkaisemalla hieman surumielisemmän videon.

The ”Perfect” Body -nimisellä videolla Cassey Ho katsoo itseään peilistä ja näyttää tyytyväiseltä. Hän alkaa katsomaan puhelintaan ja näkeekin todella negatiivisia kommentteja liittyen hänen vartaloonsa. Kommenteissa ihmetellään muun muassa sitä, miten Ho voi antaa treenivinkkejä muille, kun hän ei itsekään ole tarpeeksi pieni, kiinteä tai lihaksikas.

Cassey Ho alkaa muokkaamaan vartaloaan kuvitteellisen ohjelman avulla ja keskittyy poistamaan ja korostamaan niitä kohtia, joista kommentoijat ovat hänelle huomautelleet. Lopputuloksena Ho on monta kokoa pienempi, hänen takapuolensa on pyöreämpi, rintansa suuremmat ja kasvot kapeammat.

Ho ei kuitenkaan itse näytä tyytyväiseltä peilikuvaansa. Videollaan hän haluaakin herättää seuraajiensa ajatuksia siitä, mitä he muokkaisivat vartalossaan jos se olisi mahdollista. Ho haluaa myös tuoda esille sen, miten paljon vieraiden ihmisten kommentit voivat vaikuttaa omaan minäkuvaan, vaikka aiemmin peilikuvaansa olisikin ollut tyytyväinen.