Kissaemo ei saanut rauhaa – syntymättömät pennut mellastivat vatsassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alabamalaiseen löytöeläinkotiin oli toimitettu tiineenä oleva kissa. Hoitajat tutkivat kissan ja totesivat, että se oli kaikinpuolin terve. Tarkkaillessaan kissaa hoitajat huomasivat, että sen vatsassa tapahtui silminnähtävää myllerrystä.

Löytöeläinkodin työntekijät kuvasivat kissaemosta videon, sillä heistä suloinen viirusilmä suhtautui hämmästyttävän rauhallisesti siihen, että sen vatsassa tapahtui selvästi pentujen toimesta mellastamista.

Tyytyväinen kissa makoili kaikessa rauhassa matolla ja kehräsi, kun sen vatsa liikehti pentujen voimakkaista liikkeistä. Vilkkaat pennut olivat aloittaneet liikehtimisen hyvissä ajoin ennen syntymäänsä. Jää nähtäväksi millaisia villikkoja emokissa joutuu vielä hoitamaan ja vartioimaan.