Tältä Charlie Bit My Finger -nettisensaation lapset näyttävät nyt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 2007 Youtubessa levisi Charlie Bit My Finger -niminen video, jossa Charlie-vauva puree Harry-veljensä sormea, eikä meinaa päästää sitä otteestaan. Video nousi nopeasti nettihitiksi, ja myöhemmin veljekset tähdittivät videota mukailevaa pastamainosta.

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube

Brittiläisen CBBC-kanavan Newsround-ohjelma vieraili 11-vuotiaan Harryn ja yhdeksänvuotiaan Charlie Davies-Carrin kotona kyselemässä heidän kuulumisiaan. Youtubessa julkaistulla videolla nähdään, miltä pojat näyttävät nyt, kahdeksan vuotta myöhemmin.

Charlie Bit My Finger -video on kerännyt vuosien aikana yli 816 miljoonaa katsomiskertaa. CBBC:n videolla muun muassa paljastetaan, ettei videosta odotettu alun perin nettihittiä. Se ladattiin Youtubeen sukulaisia varten, sillä alkuperäinen tiedosto oli liian suuri liitettäväksi sähköpostiin.