Kaunotar vedätti miehiä rannalla – jalkovälissä karmea yllätys

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin Spring Break -pilasta, jonka kaksi naista ja mies tekivät rannalla käveleville adoniksille. Naiset kävivät aiemmin hurmaamassa miehet ja utelemassa tietoja heidän elämästään, minkä jälkeen mies myöhemmin lähestyi heitä väittäen, että he ovat tutustuneet Grindr-sivustolla.

Break-kanava on julkaissut uuden YouTube-videon toisesta pilasta, jonka he tekivät Spring Break -loman hengessä pilaillen jälleen miesten kustannuksella. Tällä kertaa hyvännäköinen ja timmillä vartalolla varustettu nainen pyytää rannalla miehiä hieromaan aurinkovoidetta hänen selkäänsä.

Nainen on todella flirttaileva ja miehet alkavat innostumaan. Kun nainen kääntyy selälleen, hänen housuistaan paljastuu kuitenkin pullottava yllätys, joka saa miehet perääntymään hyvin nopeasti.