Uskomaton näky! Maa nieli naisen ja lastenrattaat Lontoossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina ilmaston lämpeneminen on saanut aikaan valtavia aukkoja maahan ympäri maailmaa ja erityisesti Siperiassa. Samaan aikaan kaupungeissa on tapahtunut erikoisia onnettomuuksia, kun kadut ovat yllättäen sortuneet ja nielaisseet jopa ihmisiä sisäänsä. Nyt näin kävi Lontoossa.

Splash
Splash

Lontoon Fulhamissa sijaitsevalla North End Roadilla tapahtui nimittäin harvinainen onnettomuus, jossa nainen oli kulkemassa jalkakäytävällä, kun kivetys yllättäen sortui alla ja maa kirjaimellisesti nieli sekä naisen että hänen työntämänsä lastenrattaat.

Silminnäkijä kertoi kuulleensa äänekkään kirkaisun ja huomanneensa, että nainen ja lastenrattaat katosivat yhtäkkiä näkyvistä. Sen jälkeen paikalle jäi vain syvä kuoppa. Pelastusviranomaiset saivat nostettua naisen pinnalle, ja hänet kiidätettiin sairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa.