Poika näytti keskisormea apinalle – oli paha virhe

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olemme nähneet verkkoon ilmestyneiden videoiden avulla useita tapauksia siitä, miten eläimiä väärin kohdelleet ihmiset ovat saaneet heti karman iskusta takaisin. Nyt jälleen eräs eläintä uhannut nuori mies sai ansionsa mukaan.

YouTubessa on julkaistu video turvakameraan tallentuneesta tilanteesta, jossa nuori mies kävelee apinan ohi. Apina istuu rauhassa kaiteella kunnes mies alkaa tuijottamaan sitä. Mies katsoo apinaa uudelleen sen siirtyessä lähemmäs ja tekee sille uhkaavan käsieleen.

Mies näyttää apinalle keskisormea, minkä seurauksena apina hyökkää miehen päälle välittömästi. Vaikka apina ei välttämättä ymmärtäisikään juuri keskisormen näyttämisen merkitystä, se ymmärtää pitää elettä uhkaavana ja toimii vaistojensa mukaan heti. Toivottavasti mies ymmärtää tämän jälkeen olla häiritsemättä eläimiä, jotka eivät uhkaa häntä millään tavalla.