Hupsista! Haastateltavan rakko petti suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräs nuori nainen joutui noloon pinteeseen suorassa televisiolähetyksessä. Haastateltavaksi pääseminen oli niin jännittävää ja hienoa, että hän ei voinut kieltäytyä siitä vaikka häntä piinasikin todella kova vessahätä.

YouTubessa on julkaistu video, jossa haastateltava virtsasi housuihinsa ollessaan haastateltavana suorassa lähetyksessä. Hän sanoo kesken haastattelun, että hänellä on todella kova vessahätä, minkä jälkeen vahinko jo tapahtuukin. Haastattelija rauhoittelee naista sanomalla hänelle, että se ei haittaa.

Television suorissa lähetyksissä voi sattua yllättäviä asioita eikä tätäkään voinut ennustaa. Naisen epäonneksi live-lähetyksen ollessa kyseessä mitään ei ehditty sensuroimaan, joten koko vahinko tallentui kameraan ja näkyi suoraan televisioiden kautta ihmisten kotisohville.