Kilparatsastajan housut putosivat kesken kisan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian Canterburyssa järjestetyissä laukkakisoissa nähtiin yllättävä tilanne, kun yhden kilparatsastajan housut pettivät kesken kisan. Kotikatsomoihin välitetyssä suorassa lähetyksessä näkyi, kuinka yksi ratsastajista kilpaili takapuoli paljaana.

Blake Shinn ei housujensa pettämisestä välittänyt, vaan ammattimaisin ottein hän kisasi tavoitellen johtopaikkaa. Myöhemmin Shinn kertoi, että hänen housujensa vyötärössä oleva lenkki oli katkennut ja hän tiesi housujen laskeutuneen takapuolen alle, mutta hän ei voinut tehdä mitään.

Metro-lehden mukaan Blake kisasi voitonmaku suussaan, ja takapuolen vilauttelu oli pieni haitta verrattuna mahdollisuuteen voittaa. Canterburyn kisoja seuranneet olivat varmasti huvittuneet näystä. Kilpailulajeista laukkakisat ovat varmasti viimeinen, missä odottaisi näkevän paljastelua tai alastomuutta, mutta nyt sekin on sitten koettu.

PÄIVIYS: Ravit korjattu laukkakisoiksi.