Sofia Vergara poseerasi mallina jo 17-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositusta Moderni perhe -sarjasta noussut näyttelijätär Sofia Vergara on saavuttanut muutamassa vuodessa supertähden statuksen kansainvälisesti. Hän erosi viime toukokuussa liikemies Nick Loebista ja aloitti seurustelun näyttelijä Joe Manganiellon kanssa. Nyt Sofia nähdään arkistokuvissa.

Arkistojen kätköistä on nimittäin löytynyt malli- ja näyttelijäkaunottaren vanhoja poseerauksia ajalta, jolloin hän oli vielä 17-vuotias mallitulokas ja tulevaisuuden tähti. Hänet löydettiin tuohon aikaan malliksi kotikaupunkinsa Barranquillan uimarannalta, jossa Sofia oli viettämässä aikaa perheensä kanssa.

Siitä huolimatta, että Vergara ja Loeb ovat eronneet ja Vergara on siirtynyt elämässä eteenpäin, Loeb haluaa vielä pitää kiinni menneestä suhteesta. Mies nosti taannoin syytteen Vergaraa kohtaan ja yrittää nyt estää naista tuhoamasta heidän yhdessä pakastamiaan siitettyjä munasoluja. Loeb ja Vergara yrittivät sijaissynnyttäjän avulla saada lasta pariin otteeseen, mutta sikiön istuttaminen epäonnistui kummallakin kerralla.