Tanssiva pikkupoika nettisensaatioksi – kykenisitkö itse samaan?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTubeen ja Facebookiin ilmestyi taannoin Ugur Kan -nimisen käyttäjän lataamana video pienestä tanssivasta pojasta. Arab kid dance -niminen video esitteli pojan huikeita tanssitaitoja Yahlela Yahlela -nimisen kappaleen tahtiin. Sittemmin videosta on muodostunut jättihitti onnekkaiden sattumien ansiosta.

Paul David -niminen musiikkituottaja näki pojan tanssivideon ja huomasi sen istuvan täydellisesti uuden kappaleensa rytmiin. David päätti vaihtaa videon ääniraidan omaan musiikkiinsa ja lopputuloksesta tuli hulvaton.

Poika näyttää siltä, kuin hän tanssisi suoraan Paul Davidin tekemän kappaleen tahtiin. Tanssiliikkeet, rytmi ja ilmeet käyvät täysin yksi yhteen musiikin kanssa ja sohvan päällä tanssahteleva poika näyttää suloisemmalta kuin koskaan.