Tomera kassatäti sai varkaan kiinni – antoi rikolliselle nyrkkiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiljaiset kahvilat, pienet kaupat ja kioskit ovat varmasti yleisimpiä varkausyritysten kohteita. Varkaan kohtaaminen voi olla pelottavaa ja jopa traumaattista, jos henkilö uhkaa töissä olevaa väkivallalla ja aseilla.

Moni voisi varkauden tapahtuessa jähmettyä ja jäädä toimettomaksi, mutta eräs kahvilan työntekijä ei ollut yksi heistä. Kahvilassa työskentelevällä naisella oli rohkeutta yrittää pysäyttää varas ja estää häntä saamasta rahaa kassasta mukaansa.

Turvakameran kuvaamalla videolla näkyy, miten mies yrittää saada naista antamaan kassasta rahaa. Kun nainen ei myönny, mies yrittää ottaa rahaa kassakoneesta väkisin. Nainen lyö varasta kasvoihin ja käteen useaan otteeseen, ja miehen poistuessa kahvilasta lähtee vielä varkaan peräänkin. Näin ei olisi varmasti monikaan uskaltanut toimia.