Karitsa yritti herättää koiran – sitkeä pikkuveijari

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Leikkikaverin heräämistä päiväunilta voi olla välillä tuskallisen vaikeaa odottaa. Kärsivällisyys on pahemman kerran koetuksella, kun itsellä riittäisi virtaa vaikka muille jakaa ja toinen vain nukkuu. Tällaisen tilanteen kanssa painiskeli ainakin erään perheen suloinen karitsa.

YouTubeen ladatulla videolla perheenisä on kuvannut olohuoneessa olevaa karitsaa, jolla on iso ongelma. Karitsa ei meinaa saada koirakaveriaan hereille. Koira nukkuu sohvalla makeasti omia päiväuniaan, eikä herää karitsan kovasta yrityksestä huolimatta.

Karitsa yrittää koiraa hereille puskemalla koiran etutassua, joka roikkuu sohvan reunan yli. Pikkuinen ei muuhun ylettyisikään, joten se keskittyy puskemaan tassua. Karitsa ottaa aina hieman vauhtia ja pukkaa tassua päällään, mutta koira ei edes väräytä silmiään.