Kissanpentu viikon jumissa seinän sisällä – pelastajalta odottamaton päätös

Viihdeuutiset · Annika Kela

Floridalainen palomies Tara Holcomb sai maaliskuussa pelastustehtävän, joka koski pinteeseen joutunutta kissanpentua. Läheisen taloyhtiön asukkaat olivat ilmoittaneet pelastuslaitokselle seinän välistä kuuluvista äänistä ja epäilivät kissan joutuneen jumiin seinän sisään.

Holcomb onnistui pelastamaan pienen kissanpennun ahdingosta. Neuvoteltuaan talon asukkaiden kanssa Taralle selvisi, ettei kämmenen kokoisella viirusilmällä ollut kotia. Kukaan asukkaista ei ollut halukas huolehtimaan kissasta. Eläinlääkäri teki pienokaiselle tarkistuksen ja totesi, että pieni kissanpentu oli suhteellisen hyvässä kunnossa.

Huolenpitoa kaipaava viirusilmä oli vietävä löytöeläinkotiin. Daily Mail -lehden mukaan Tara kuitenkin ihastui ja kiintyi pikkuselviytyjään ja päätti lopulta itse adoptoida kissan. Holcomb antoi kissalle nimeksi Wall-e, joka muistutti Taraa lemmikin pelastustarinasta. Viirusilmän tarinalla tulee Taran ansiosta olemaan onnellinen loppu.