Sony tarjosi Bond-elokuvan tuotesijoittelusta 18 miljoonaa – ei suostuttu!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimmat julkkistähdet saavat usein hyvinkin suuria summia siitä, että käyttävät tietyn merkkisiä laitteita. Sponsorisopimuksia tekevät nykyisin lähes kaikki tähdet niin viihteen kuin urheilun saralla. Nyt James Bond -tähti Daniel Craig on kuitenkin tyrmännyt Sonyn rahakkaan tarjouksen.

Mashable-verkkolehden mukaan Sony tarjosi 18 miljoonaa dollaria siitä, että James Bond olisi käyttänyt uudessa 007 Spectre -elokuvassa Sonyn älypuhelinta. Supertähti kuitenkin kieltäytyi ehdotuksesta, koska ”James Bond ei käytä Sonya”. Ilmeisesti Sonyn puhelin ei ollut riittävän katu-uskottava salaisen agentin käytettäväksi.

Asia paljastui julkisuuteen, kun Sonyn salaisia asiakirjoja päätyi taannoin vääriin käsiin hakkerin tai yhtiön sisäisen vuodon seurauksena.

Julkisuuteen päätyneessä sähköpostissa Sonyn johtaja George Leon ehdotti yhteistyötä Daniel Craigille, ohjaaja Sam Mendesille sekä Bond-oikeudet omistavalle Barbara Broccolille. Seuraavassa viestissä elokuvayhtiön Andrew Gumpert hylkäsi ehdotuksen. Viestin mukaan 18 miljoonasta 13 miljoonaa olisi mennyt tuotantoyhtiölle ja viisi miljoonaa Daniel Craigille.