Syöpäsairas isä tanssitti tyttäriään viimeisen kerran – video tuo kyyneleet silmiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

42-vuotias Charlie Kwentus taisteli vuosia aivokasvainta vastaan. Mies kävi hoidossa ja hänet leikattiin useita kertoja. Eräänä päivänä Charlie päätti vaimonsa ja kahden tyttärensä tukemina lopettaa hoidot, sillä hän halusi viettää mahdollisimman energisenä ja läsnäolevana viimeiset hetkensä perheen kanssa.

Perhe alkoi luomaan nopeasti ikimuistoisia hetkiä ja ensitöikseen he menivät kolmen viikon matkalle autolla ajellen pitkin ja poikin Amerikkaa. Charlie tiesi, että hän ei tulisi olemaan läsnä enää hänen tyttäriensä mennessä naimisiin, mutta onneksi isä sai kokea isä-tytär -tanssin ja pitää puheen 9 ja 13 -vuotiaille tyttärilleen, jotka oli laitettu erityisen nätiksi kyseistä päivää varten.

Annie’s Hope -niminen järjestö auttoi perhettä luomaan ikimuistoisen päivän perheelle. Tyttäriä hemmoteltiin aamusta saakka hiussalongissa, manikyyrissä ja ammattilaisen meikattavana. He saivat ylleen kauniit juhlamekot ja Charlie pukeutui tummaan pukuun.

Isää ja tyttäriä varten oli järjestetty hieno illallinen juhlapaikassa, yhteinen tanssi ja isä pääsi pitämään myös koskettavan puheen tyttärilleen. Isä neuvoi tyttäriä valitsemaan itselleen sellaiset miehet, jotka saavat heidät tuntemaan itsensä erityisiksi.