Tunnistatko näitä eläimiä? Photoshoppauksella hulvaton tulos

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yksi netin hulvattovimmista villityksistä on hassut kuvamuokkaukset, joissa eri eläimet on yhdistetty toisiinsa, vihanneksiin tai hedelmiin kuvankäsittelyn avulla. Twitter-profiili Animal Edits on omistautunut julkaisemaan kuvia erikoisista yhdistelmistä.

Toinen toistaan hassummat kuvat ovat monelle päivän piriste, joten ei ole ihme, että profiililla on yli 100.000 seuraajaa. Monet kuvista on erittäin taitavasti tehty ja niissä esiintyvät eläinyhdistelmät ovat hämmästyttävän realistisen näköisiä.

Vaikka maapallolla asuu luonnostaan mitä ihmeellisimpiä eläimiä, ovat kuvamuokkauset vertaansa vailla. Näissä kuvissa esiintyvien eläinten olisi syytä ilmottautua omistuisten otusten kerhoon, sillä kummallisempia eläimiä saa etsiä.