Lentomatkustaja kuvasi erikoisen näyn – työntekijä treenasi keskellä kenttää

Viihdeuutiset · Annika Kela

New Yorkissa LaGuardian kentällä työskentelee treenaamiselle omistautunut matkatavaroiden käsittelijä. Lentomatkustaja nimittäin huomasi miehen tekevän punnerruksia lentokentällä. Fyysinen työpäivä ei selvästikään ollut kuntoilijalle tarpeeksi, vaan hän halusi lisähaastetta.

NBC-kanavan journalisti Jeff Rossen kuvasi näyn videolle. Mies odotteli saapuvaa laukkulastia ja hyödynsi toimeettoman hetkensä punnertaen. Myös muut lentomatkustajat kiinnittivät ahkeraan kuntoilijaan huomiota ja näky hauskuutti lentokoneessa olevia.

Tälle treenaajalle työpäivä oli ilmeisesti vain yksi hyvä keino kuntoilla. Raskaiden laukkujen nosteleminen hihnalle oli hänelle tehokasta kuntoilua. Lentokenttä on selvästi hänen kuntosalinsa ja hän otti työstään kaiken hyödyn irti.