Fergie veti pienet tumut – talutettiin kaatokännissä baarista

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Black Eyed Peas -yhtyeen laulajatar Fergie on ollut neljä vuotta naimisissa näyttelijäkomistus Josh Duhamelin kanssa. Pariskunnalla on esikoinen, jonka nimi on Axl Jack Duhamel Guns’n’Rosesin Axl Rosen mukaan. Viime syksynä Fergie teki paluun musiikkimaailmaan uudella soolosinglellään.

Splash
Splash

Eilen Fergie sai jättää perhe-elämän hetkeksi taakse, sillä hän suuntasi juhlimaan Warwick-yökerhoon. Meno taisi olla odottamattoman hyvä, sillä muutaman tunnin päästä popkaunotar poistui baarista kaatokännissä. Vahvasti juopunut laulaja ei pysynyt itse pystyssä, joten hänet jouduttiin taluttamaan taksiin.

Fergien ja Josh Duhamelin Axl-vauva painoi syntyessään 3,5 kiloa. Fergie-nimellä julkisuudessa esiintyvä äiti on oikealta nimeltään Stacy Ann Ferguson. Kaunotar sanoi tekevänsä esiintymisnimestään virallisen, ja nimi tulee vaihdoksen jälkeen olemaan Fergie Duhamel.

Splash
Splash
Splash
Splash