Hääpari yllätti vieraat – kunpa tällaista näkisi Suomessakin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Häissä tuore aviopari tanssii yleensä yhdessä muiden katsoessa häävalssin. Perinteinen häävalssi on ajan saatossa muuttunut häätanssiksi, jolloin tanssittava kappale voi olla esimerkiksi joku tunnettu pop- tai -rockhitti.

Hääpari Kyle ja Nicole yllätti vieraansa uskomattoman hienolla ja vauhdikkaalla tanssiesityksellä, jota he olivat harjoitelleet kauan. Kun hääpari esiteltiin, he astuivat juhlatilan tanssilattialle tyylillä.

Hääpari oli vaihtanut ylleen hieman mukavammat tanssiasut ja he esittivät hienon koreografian vierailleen, mikä saa videon välitykselläkin katsojan hyvälle tuulelle.

Häätanssi on yleensä hidas tanssi, jossa pari on lähekkäin, mutta joillekin hääpareille se kuulostaa liian tavanomaiselta. Tämän parin tanssiesitys oli kaikkea muuta kuin tavanomainen ja saa varmasti vieraat muistelemaan hauskaa esitystä vielä pidemmänkin aikaa.