Kid1 julkaisi uuden singlensä – lataa ilmaiseksi Starasta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen hiphop-artisti Kid1 julkaisi aikoinaan Päivä kerrallaan -albumin, jolta ilmestyneitä singlejä olivat Futurehoppii ja Juomarilaulu. Nyt mies on julkaissut uuden Taivaan tähti -singlensä, jonka Staran lukijat voivat nyt ladata itselleen viikon ajan ilmaiseksi.

– Taivaan Tähti on raikas, tunteellinen, mutta myös tanssittava biisi, mikä venyy perinteisestä rap genrestä väkevästi r&b:n puolelle. Biisin on säveltänyt Tuomo Anttila. Uusi albumi on tarkoitus julkaista syksyllä 2015, ja tulevan albumin materiaali alkaa olemaan paria vierailijaa lukuunottamatta valmiina, artisti kertoo singlestään.

LATAA KAPPALE TÄSTÄ!

Ilmaislatauksen lisäksi Kid1-albumi Päivä kerrallaan on nyt kuunneltavissa ilmaiseksi verkosta artistin verkkosivuilla. Albumi on myynnissä hyvin varustetuissa levykaupoissa, kuten Levykauppa Äxässä ja CDON.comissa. Kid1 viettää tulevan kesänsä aktiivisesti keikkaillen, ja kesän jälkeen hän ryhtyy työstämään uutta musiikkia.