Ystävykset vailla vertaa – kissa opetti taaperoa kävelemään!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pienen taaperonsa vahtivuorossa toimiva perheenisä kannusti lapsukaista kävelemään leikkikärryn kanssa. Pian isä huomasi, että myös perheen kissa halusi osallistua opetustuokioon. Hetken leikkimisen jälkeen isä totesi jäävänsä toiseksi lapsensa motivoinnissa, sillä kissa teki parempaa työtä.

Isä on kuvannut huvittavan kotivideon taaperon ja kissan yhteisestä leikistä. Kun kissa näytti taaperolle esimerkkiä kärryn kanssa, niin pienokainen kiinnostui siitä heti. Hassulla videolla kissa käveli kärryn kanssa ja sitten pienokainen teki saman perässä.

Lopulta kissa istahti taaperon viereen silitettäväksi ja vaikutti siltä, kuin kissa olisi ollut ylpeä nopeasti oppivasta oppipojastaan. Kissa oli suoriutunut erinomaisesti opettajan roolistaan ja sen ansiosta taapero kävelee varmasti pian ilman tukea.