Ajokortti kirjekurssilta? Nainen ajoi Mersulla näyteikkunaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessa ajokortin voi saada täysi-ikäinen autokoulun käynyt henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sekä kirjallisen teoriakokeen että ajokokeen. Kaikkialla maailmassa ajokortin saamiseen ei tarvitse nähdä ihan näin paljon vaivaa, mikä monen kohdalla näyttäisi olevan huono juttu.

YouTubeen on julkaistu video, joka on kuvattu Vietnamissa. Videolla nainen on parkissa isolla citymaasturillaan poikittain keskellä ajokaistaa. Muu liikenne joutuu kiertämään auton ja kuskit soittavat vihaisesti autossa istuvalle naiselle torvea.

Nainen päättää toimia ja poistua tilanteesta nopeasti, mutta pako ei sujunutkaan odotetulla tavalla. Nainen laittoi pakin päälle ja kaasutti tien yli suoraan ravintolan seinään ja viereisen putiikin näyteikkunan lasiin. Auto jäi jumiin ja kärsi isoja kolhuja, kuten varmasti myös naisen ylpeys.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.