Perhe katseli leijonia autosta – kunnes yksi pedoista teki uskomattoman tempun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa on ollut jo kymmenien vuosien ajan eläinpuistoja, joissa turistit katselevat eläimiä omasta autostaan käsin ajamalla eläinten keskellä ennalta määrättyjä reittejä. Aina eläinten ihasteleminen ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan, ja silloin voi olla henki vaarassa.

Nyt verkossa leviää video, jossa perhe oli katselemassa leijonia kaikessa rauhassa omasta autostaan käsin. Yllättäen eräs valtavankokoinen leijona lähestyy autoa ja perhe hätääntyy hieman. Tilanne kuitenkin rauhoittuu nopeasti, mutta leijona jää auton vierelle.

Varsinainen järkytys kuitenkin seurasi, kun leijona avasi henkilöauton oven suullaan perheen suureksi yllätykseksi. Tällä kertaa ihmiset selvisivät vahingoittumattomana, mutta ovien lukitsematta jättäminen olisi pahimmassa tapauksessa voinut johtaa jopa ihmishenkien menetykseen.