Robert Downey Jr. suuttui haastattelussa – huumetausta liian arka aihe

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Robert Downey Jr. tunnetaan rooleistaan suuren luokan toimintaelokuvissa, kuten Iron Man, Avengers ja Sherlock Holmes. Pitkän uran tehnyt näyttelijä oli vielä 2000-luvun alkupuoliskolla uransa pohjamudissa huumeongelmiensa vuoksi, mutta on nykyään jälleen kuivilla.

Näyttelijän huumeongelmaa on vatvottu mediassa paljon ja mies vaikuttaa olevan puheenaiheeseen varsin kyllästynyt. Robert Downey Jr. promotoi tällä hetkellä uutta Avengers: Age Of Ultron -nimistä elokuvaansa ja käy läpi lukuisia haastatteluja. YouTubessa on levinnyt video, jossa näyttelijä vaivaantuu Channel 4 News -uutisten toimittajan Krishnan Guru-Murthyn esittämistä kysymyksistä ja poistuu kesken haastattelun.

Guru-Murthy kertoi Twitter-tilillään, että hän sai aiemmin näyttelijän pr-henkilöiltä luvan esittää myös muutaman kysymyksen miehen menneisyyteen liittyen, mutta näyttelijä ei ollut kysymyksistä mielissään. Downey Jr. ihmetteli suuresti, miksi toimittaja kyseli hänen historiastaan, hymyili ja nousi ylös tuolilta poistuakseen kesken haastattelun.