Autoilijan uskomaton sikailu – törkeä onnettomuus videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Autojen kojelautakameroiden yleistyessä monet uskomattomat kolarit ja onnettomuudet ovat päätyneet taltioiduiksi. Liikenteessä hurjastelu ja holtiton ajotyyli päättyvät usein ajoneuvojen tai ihmisten vahingoittumiseen ja niin kävi tälläkin kertaa.

LiveLeak on julkaissut YouTube-tilillään videon todella törkeästä liikenteen vaarantamisesta, mikä tallentui erään auton kameraan. Videolla näkyy, miten risteystä ylittävillä on vihreä valo. Yllättäin yksi henkilöauto ajaa päin punaisia ja törmää kovalla vauhdilla risteystä ylittävään autoon niin, että auto pyörii monta kertaa.

Liikenteen vaarantanut jatkaa holtitonta matkaansa ja videon kuvauksissa kerrotaan kuskin vahingoittaneen matkallaan yhdeksää autoa. Auto oli lopulta törmännyt linja-autopysäkkiin, jossa ei onneksi ollut ihmisiä. Kukaan ei vahingoittunut, vaikka kuskin ajotyylissä olisi ollut ainekset todella traagiselle lopulle.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.