Kiihtelysvaarassa ikuistettiin huikea luontokuva: ”Siinä karhu tuijotti meitä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen metsissä elää vielä runsaasti karhuja, jotka päätyvät kuitenkin melko harvoin ihmisten ilmoille ja varsinkin kuvattavaksi. Nyt Riikka Tauriainen on kuitenkin kohdannut koirineen mesikämmenen Kiihtelysvaaran metsissä ja ikuistanut samalla huikean luontokuvan.

Tauriainen julkaisi karhunpennun ja koiransa kohtaamisesta valokuvan Facebookissa, jossa hän kertoi lisäksi myös poikkeuksellisen upean valokuvansa syntytarinan. Koiralenkillä hän päätti tehdä vielä pienen lisälenkin, kun noin puolen kilometrin jälkeen Viljo-koira pysähtyi yllättäen kokonaan. Asento oli sellainen, että emäntä päätti tallentaa sen valokuvaan.

– Käännyin kamerankaa Ninjaa kohde, mielessä kuva ku irlis tuijottaa kaukausuuteen. Sillo alko jumalaton haukkuminen ja silmiin ja kameraan piirtyi tämä. Ninja alko ottaa askelta eteen, mie karjuin käskyjä ja lähin perääntyy. Siinä Ninja haukku ja karhu tuijotti meitä, Riikka Tauriainen kertoi kuvansa yhteydessä.

Joensuu, Kiihtelysvaara. Saavanpurontie.Tän päivän luontokuva.Kerran elämässä ja puhtaana vahinkona. Oltii jo hyvän…

Posted by Riikka Tauriainen on 26. huhtikuuta 2015