Koiralla outo pakkomielle – syönyt jo kolme rannekelloa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suloinen ja ystävällinen dobermanni Mocha poikkeaa muista lajitovereistaan erikoisen pakkomielteensä vuoksi. Koira nimittäin syö metallisia esineitä aina, kun se niitä löytää. Mochan omistaja Michele Parkinson on huolissaan koirasta, sillä sen vatsa ei kestä sen syömiä esineitä.

Parkinsonin mukaan Mocha on ollut jo kahdesti leikkauksessa, jossa sen vatsasta on poistettu metallisia vierasesineitä. Koira on muun muassa syönyt kolme metallista rannekelloa, muttereita, voiveitsiä ja puhelimen latureita.

Daily Mail -lehden mukaan Mocha välillä herkuttelee myös omistajiensa sukilla ja kengillä. Eläinlääkäri kertoi omistajille, että ellei koiran outoa pakkomiellettä saada kuriin saattaa se menettää henkensä syötyään jotain sille sopimatonta.

Omistajat aikovat hakea apua ammattilaisilta ongelmaansa, sillä he ovat huomanneet, että vaikka heidän kodissaan olevat metalliesineet eivät olisi koiran ulottuvilla, löytää se keinon etsiä niitä käsiinsä. Jollain koirilla on tapana syödä erikoisia esineitä, mutta Mochan pakkomielle metalliin on ihmetyttänyt myös eläinlääkäreitä.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3056485/Time-snack-three-watches-Mocha-doberman-unhealthy-habit-making-bits-metal-disappear.html