Lauri Ylösen luksustalo myyntiin – hintapyyntö 8 000 000 euroa

Koti & Asuminen Lux · Stara.fi

Suomalaisille alunperin The Rasmus -yhtyeestä ja sittemmin myös soolourastaan tunnetuksi tullut Lauri Ylönen rakennutti taannoin Helsingin Karhusaareen luksustalon, joka hakee vertaistaan koko maasta. Nyt talo on pantu myyntiin kahdeksan miljoonan euron hintaan.

Oikotie.fi
Oikotie.fi
Oikotie.fi
Oikotie.fi
Oikotie.fi
Oikotie.fi

500 neliön talo sijaitsee Oikotie-palvelun ilmoituksen mukaan 2.700 neliön tontilla, jossa on 30 metriä hiekkarantaa.

– Helsingin Malibussa, parhaalla merenrantatontilla on nyt myynnissä ainutlaatuinen design-mestariteos, jollaista et ole ennen suomessa nähnyt. Eteläisellä yli 2700m2 rinnetontilla on omaa hiekkarantaa 30 metriä, sekä mahdollisuus rakentaa laituri isollekin veneelle. Tontille mahtuu sekä tasaista nurmialuetta että maisemoitua kalliota, ilmoituksessa ylistetään.

– Olohuoneen lasiseinän takaa avautuu näkymä suurelle sisäuima-altaalle, leijuvine askelmineen ja saunatiloineen, joista on merinäköala. Täysautomatisoitu huoltovapaa uima-allas lämpenee koko muun talon tavoin maalämmöllä. Käsityönä integroidusta kirjastosta on näkymä sisäpihan läpi uima-altaalle.

Myynti-ilmoituksesta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Oikotie.fi
Oikotie.fi
Oikotie.fi
Oikotie.fi
Oikotie.fi
Oikotie.fi
Oikotie.fi
Oikotie.fi