Mopsi pantiin kylpyyn – hervoton kuorsaus alkoi pian

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuuman hellepäivän kunniaksi perheenäiti oli täyttänyt takapihalla olleet kylpyämpärit lasten ja koiran vesileikkejä varten. Perheenjäsenten riemua oli niin ilahduttava seurata, että äiti päätti kuvata siitä kotivideon.

Lemmikinomistajan yllätykseksi koira oli ehtinyt heittäytyä rennoksi ennen kuin kamera oli kaivettu esille. Huvittavalta kotivideolta käy ilmi, että koira oli nukahtanut kylpyynsä. Mopsi oli rentoutunut niin syvästi, että se oli nukahtanut toinen silmä auki kylpyyn.

Lapset huomasivat kuorsaavan koiransa ja alkoivat matkia sitä. Koko perhe nauroi hölmön näköiselle koiralleen. Perheenäiti yritti aktivoida koiraansa leikkimään, mutta hän ei saanut rentoutuneeseen koiraan mitään kontaktia. Vaikuttaa siltä, että mopsi oli vaahtokylpynsä tarpeessa ja otti siitä kaiken ilon irti.