Taaperon naurusta nettihitti – et voi katsoa hymyilemättä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilaisen poppia ja rockia yhdistävän McFly-yhtyeen jäsen Tom Fletcher julkaisi YouTube-tilillään hurmaavan videon, jossa hän on pienen poikansa kanssa kävelyllä. Pojalla on niin valloittava nauru, että video lähti viraaliksi saman tien.

Tom Fletcher pitää pientä Buzz-nimistä poikaansa selässään kantorepussa. Isä nappaa maasta pienen voikukan ja puhaltaa siinä olevat siemenet tuulen mukaan. Poika on haltioissaan irtoavista siemenistä ja nauraa joka kerta kovaan ääneen, kun mies puhaltaa kukkaa kohti.

Tom Fletcher on kirjoittanut julkaisemansa videon kuvauksessa, että video kiteyttää sen, miksi isänä oleminen on niin mahtavaa. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun pikkuinen Buzz-poika näki voikukan ja isä arveli pojan tykänneen siitä aika paljon.