Jen Selter julkaisi treenikuviaan Instagramissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Erityisesti 20-vuotias internet-malli tunnetaan kuitenkin hyvin muodostuneen takapuolensa ansiosta, ja hänellä on esimerkiksi Instagramissa jo kuusi miljoonaa seuraajaa.

Ready for summer!?!

Kuva, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi

Nyt Jen Selter on jakanut Instagram-tilillään tuttuun tapaansa valokuvia, joissa hän esittelee upeaa fitness-vartaloaan miljoonille faneilleen. Vatsalihaskuvasta on muodostunut nettihitti, joka on jaettu jo 175.000 kertaa pelkästään Instagramissa. Kaikkein tunnetuin Jen on kuitenkin muodokkaasta takapuolestaan, jonka ansiosta hän alunperin nousi tähdeksi.

Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. New Yorkin asukkaalta on odotettavissa muun muassa kirja ja televisioprojekteja, ja tähti ansaitsee nykyään runsain määrin rahaa erilaisten endorsement-sopimusten avulla. Selterin Instagramilla on kuusi miljoonaa seuraajaa, ja hänen takapuolensa on onnistunut lumoamaan esimerkiksi poptähti Rihannan.

I’m in love with the CoCo (@Musclepharm shake)  Coconut water + protein = amazing

Kuva, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi

Thank you all my snapchat friends who helped me decide on this photo!(JenSelter) #HumpDay1⃣

Kuva, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi