Nicki Minaj ja Meek Mill kihloihin – valtava kihlasormus!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Meek Mill on kosinut tyttöystäväänsä räppäri Nicki Minajia. Kahden kuukauden seurustelu on selvästi vakuuttanut miehen siitä, että Minaj on hänelle se oikea. Nicki julkaisi Instagramissa kuvia säihkyvästä kihlasormuksestaan.

Daily Mail -lehden mukaan pari nähtiin Miamissa hempeissä tunnelmissa ja muutaman päivän sisällä romanttisia päivällisiä ja illallisia vietettiin useaan otteeseen. Kihlasormuksesta otetuista kuvista huolimatta kumpikaan osapuolista ei ole vahvistanut julkisesti kihlautumista.

Nicki Minajin fanit ovat olleet yllättyneitä siitä kuinka nopeasti pari meni kihloihin. Ei ole selvillä aikovatko räppärit astella alttarille yhtä kovalla kiireellä. Meek ja Nicki ovat umpirakastuneita toisiinsa ja haluavat viedä suhteensa seuraaville tasoille raketin lailla.

Those Miami nights

Kuva, jonka Nicki Minaj (@nickiminaj) julkaisi

Kuva, jonka Nicki Minaj (@nickiminaj) julkaisi