Jymy-yllätys! Supertähtipari meni salaa naimisiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Twilight-elokuvista tunnettu näyttelijätär Nikki Reed ja Vampyyripäiväkirjat-sarjan näyttelijäkomistus Ian Somerhalder ovat menneet viikonloppuna naimisiin. Pariskunta ei aikaillut häiden kanssa, sillä he alkoivat virallisesti seurustella yhdeksän kuukautta sitten ja kihloissa pari ehti olla vasta kolme kuukautta.

Parin pikahäät ovat tulleet monelle yllätyksenä. Nuorten naisten päiväunena tunnettu Ian Somerhalder on varmasti särkenyt monien fanien sydämen ilmoittamalla olevansa nyt naimisissa. Tosin pariskunta on pitkään hehkuttanut onneaan ja sielunkumppanuuttaan, joten parin ilouutisista ollaan varmasti myös onnellisia.

Daily Mail -lehden mukaan Nikki Reed on parin viimeisen viikon aikana julkaissut Instagramissa useita vihjaavia kuvia tulevista häistä ja neitokainen on treenannut ahkerasti näyttääkseen hyvältä tärkeänä päivänä. Monet epäilevät parin pitäneen pikahäät sen takia, että molemmat heistä ovat valmiita perheen perustamiseen.