Tunkeilija valitsi väärän talon – vahtikoira iski välittömästi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Omakotitalon takapihalle asennettu valvontakamera taltioi äskettäin tilanteen, joka saa koiranomistajat varmasti myhäilemään tyytyväisinä. Video nimittäin osoittaa, että talon vahtikoira oli valppaana tunkeilijan hiippaillessa pihalla.

Valvontakameran video on nyt julkaistu netissä. Takapihalle kävellyt tuntematon mies vilkuili salaperäisesti ympärilleen ja lopulta lähestyi talon ovia ja ikkunoita. Vaikutti siltä, että miehellä oli pahat mielessä, sillä hän otti heti jalat alleen, kun hän näki talossa olevan koiran.

Mies juoksi hädissään kohti aitaa ja loikkasi sen yli. Videokuvasta paljastui, että miestä jahdannut vahtikoira oli pieni mutta pippurinen terrieri. Koira syöksähti miehen perään kuin pieni ohjus ja mies ehti juuri ja juuri alta pois. Tämän talon vahtikoira oli ollut valppaana ja ansaitsee rohkeasta toiminnastaan palkintoja vähintään herkkujen ja kehumisen muodossa.