Tyynenmeren keskeltä nousee mykistävä näky: ”Luulin photoshopatuksi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailma on täynnä uskomattoman kauniita paikkoja, joista ihmiset eivät vielä tiedä kovinkaan laajasti. Nyt laskuvarjolegenda Jeb Corliss on tutustunut Tyynen valtameren keskellä ylhäisessä yksinäisyydessä nousevan mykistävän kauniin Balls Pyramidin.

YouTube
YouTube

Kyseessä on Lord Howen saaren kaakkoispuolella sijaitsevan tulivuoren kraaterin yksinäinen jäänne, joka nousee 1.100 metrin korkeuteen keskellä valtamerta. Vuonna 1788 löydetty Balls Pyramid kuuluu Australialle ja sen huipulle kiivettiin ensimmäisen kerran vuonna 1965.

Nyt BASE-hyppääjä Jeb Corliss kuvaajineen on päättänyt käydä ihastelemassa sen rinteitä poikkeuksellisen läheltä. Koska luonnonmuodostelmaan ei liity lainkaan tasaista maata, joutuivat miehet laskeutumaan laskuvarjoillaan veteen.