Alastomana puutarhaan – teemapäivää vietetään 2. toukokuuta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmassa on sadoittain erilaisia teemapäiviä, joista osa on hyvinkin koomisia. Puutarhanhoitoa harrastavat nudistit ovat jo vuosia sitten julistaneet oman teemapäivänsä, sillä toukokuun alussa vietetään vuosittain kansainvälistä Hoida puutarhaasi alastomana -teemapäivää.

Toukokuun ensimmäinen lauantai, tänä vuonna 2. toukokuuta, on pyhitetty sille, että ihmiset voivat suunnata pitämään puutarhansa kunnossa ilman vaatteita, mutta tietenkin vain jos se ei häiritse naapureita tai muita kanssaihmisiä.

World Naked Gardening Day -tapahtuma on yhdistetty vahvasti nudistiaatteeseen, mutta sitä saavat toki viettää ketkä tahansa oman halunsa mukaan. Tapahtuman tarkoitus on ollut alunperin ylistää alastonta ihmisvartaloa, eikä sillä ole koskaan ollut poliittisia tarkoitusperiä.