Asuinalueella outo havainto: isojalka, karhu vai ihminen?

Viihdeuutiset · Annika Kela

New Jerseyssä asusteleva mies teki eriskummallisen havainnon asuinkorttelissaan. Mies oli herännyt aamuvarhain lähteäkseen töihin ja hän havahtui pusikoissa tapahtuvaan liikkeeseen. Pusikosta käveli esiin karhu, joka säikäytti hänet pahanpäiväisesti.

Mies päätti tarkkailla tilannetta etäältä ja hän kuvasi videolle karhun liikkeet. Miehen yllätykseksi karhu nousi takajaloilleen ja lähti kävelemään kadulla kuin ihminen. Netissä julkaistu video on epäilyttänyt monia.

Monen mielestä videolla esiintyy karhuksi pukeutunut ihminen. Jeffersonissa tehty havainto on ihmetyttänyt myös naapuruston asukkaita. Videolla näyttäisi olevan selvästi karhu, mutta sen kävelytyyli on saanut ihmiset ymmälleen. Jotkut ovat vitsailleet, että video on todiste myyttisen olennon, eli isojalan olemassaolosta.