Hotelli opettaa asukkaitaan strippaamaan – supertähti opettajana

Matkailu · Annika Kela

Burleskitähtenä tunnettu Dita Von Teese on tehnyt mielenkiintoisen diilin arizonalaisen kylpylähotellin kanssa. Tucsonissa sijaitseva luksushotelli Canyon Ranch nimittäin järjestää jatkossa vierailleen valmennuskursseja, joissa Dita Von Teese opettaa heitä strippaamaan ja viettelemään.

Lingerie.dita.net, Penny Lane
Lingerie.dita.net, Penny Lane

42-vuotias tähtönen opettaa vieraita kädestä pitäen tanssimaan, riisuutumaan ja ennen kaikkea viettelemään diivamaisella itsevarmuudella. Kylpylähotelli uskoo valmennuskurssien olevan jättimenestys ja he toivovat, että kurssi houkuttelee hotelliin asukkaita, jotka eivät ole aiemmin siellä käyneet.

Von Teesen kursseja on vain rajoitettu määrä kesäkuussa, joten hotelli uskoo niiden olevan täyteen bookattuja. Daily Mail -lehden mukaan Dita on todennäköisesti onnistunut tekemään rahakkaan diilin vaikka summa ei olekaan vuotanut julkisuuteen. Majoittuminen luksushotellissa ei ole halpaa, sillä viisi yötä kustantaa noin 4.975 euroa.