Lisa Opie aamulenkillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Neitsytsaaret USA -tittelin aikoinaan voittanut Lisa Opie valittiin vuonna 2014 myös Miss Nationwide että Miss South Florida USA -voittajaksi. Hän on siitä lähtien on kaunistuttanut viihdelehtien sivuja lukuisissa vähäpukeisissa kuvissa.

Splash
Splash

Nyt Lisa on ikuistettu aamulenkillä Miami Beachilla, kun hän valmistautui Miss Florida -kilpailuihin aamulenkillä. Kuntoilun lisäksi lenkkeilyn tarkoituksena taisi kuitenkin olla myös upean vartalon esitteleminen, sillä Lisa pysähtyi sattumalta juuri paparazzien eteen.

23-vuotias kauneuskuningatar Lisa Opie työskentelee nykyisin myös uimapukujen ja bikinien suunnittelijana. Missikaunottarella on oma uimapukumallisto, jota hän esittelee ahkerasti. Lisäksi Opie toimii aktiivisesti koulukiusaamista vastustavassa järjestössä. Hänellä on kiusaamisen vastainen verkkosivusto nimeltä Lady Code.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash