Luonto yllätti – järjesti surffauspaikan keskelle kaupunkia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lainelautailuun hurahtaneet nuorukaiset olivat keksineet keinon surffata keskellä Münchenin kaupunkia, Saksassa. Voimakkaasti virtaava Eisbach-joki tarjosi täydelliset puitteet lainelautailulle. Nuorukaiset ovat kuvanneet videon hurjapäisestä surffipäivästään.

Netissä julkaistu video osoittaa, että Eisbach oli täydellinen surffisimulaattori ja joen virtaaminen ja kuohuminen korvasi meren aallot. Vuorotellen jokainen kokeili lautailua ja monet onnistuivat pysymään laudan päällä yllättävän kauan.

Niin Suomessa kuin ulkomaillakin on surffisimulaattoreiden käyttäminen suhteellisen arvokasta puuhaa. Tässä tapauksessa nuoret pääsivät nauttimaan lautailun huumasta ilmaiseksi. Joessa surffaaminen on varmasti kylmää kyytiä, joten ilman märkäpukua kannattaa tempausta harkita kahteen kertaan.