Käsittämätön kaistanvaihto moskovalaisella moottoritiellä – tuloksena paljon romua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Venäjällä auton kojelautuoihin kiinnitettävät kamerat ovat todella yleisiä. Mahdollisia kolaritilanteita varten kamerat ovat hyödyllisiä tallentaessaan tapahtumat nauhalle juuri niin kuin tilanteessa kävi, jolloin vastuussa oleva henkilö löytyy nopeammin.

Uskomattomia liikenteen vaarantamisia, kolareita ja eri syistä tapahtuneita liikenneonnettomuuksia voi nähdä yhä useammin YouTubeen ladattujen videoiden avulla. Nyt Moskovan moottoritiellä tapahtunut onnettomuus tallentui perässä ajaneen auton kameraan. Eräs kuski aiheutti onnettomuuden holtittomalla ajotyylillään ja kurvasi tapahtuneen jälkeen kovaa vauhtia pois paikalta.

Videolta näkyy, että kuvannut kuski ajoi moottoritiellä noin 125 kilometrin tuntivauhtia, kun kaksi autoa ohitti perätysten huomattavasti kovempaa ajaen. Toinen ohittajista teki vaarallisen kaistanvaihdon, minkä seurauksena se osui yhteen autoon, joka alkoi pyöriä ja iskeytyi suoraan moottoritien kaiteeseen. Kukaan ei videon mukaan onneksi loukkaantunut tässä onnettomuudessa.