Outo ilmestys keskellä talvea – nainen tepasteli kaduilla bikineissä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Itäeurooppalaisen autoilijan kojelautakameraan tallentui erikoinen näky. Kuljettaja nimittäin havahtui siihen, että eräästä lähikaupasta asteli pihalle näyttävä bikinikaunotar. Kummallisen tilanteesta teki se, että tapahtumahetkellä oli kylmä pakkaspäivä.

Asuinalueen kerrostalot ja puut olivat peittyneet lumikerroksen alle ja muiden ohikulkijoiden pukeutumisen perusteella pakkanen paukkui pihalla. Monen mielestä näky olisi varmasti ollut hämmentävä, mutta autollaan ajellut kuski suhtautui asiaan ilmeisen rauhallisesti.

Kuski antoi neitokaiselle kohteliaasti tietä ja hän jatkoi sitten matkaansa. Nähtävästi kaunokaisella oli tullut tarve kauppaan kesken bikinien sovittelun. Naisen puolialaston vartalo erottui räikeästi katukuvasta, jossa maa oli lumen peittämä ja ihmiset vuorautuneina toppatakkeihinsa.