Teinitytön lauluvideosta hitti – ei nähnyt mitä suihkukopissa tapahtui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhteiskuvia on helppo photobombata tungeksimalla vieraiden ihmisten viereen juuri kuvanottohetkellä tai vilkaisemalla sivusta kameraan. Videolle on hieman hankalampi päästä kuvaajan huomaamatta, mutta eräs poika teki sen todella nerokkaasti.

YouTubessa on hauska video, jossa pikkuveli on tehnyt isosiskolleen pienen jäynän. Pikkuveli on suihkukopissa, kun isosisko on päättänyt kuvata itsestään laulutaitojaan esittelevän videon. Sisko laulaa todella taitavasti, mutta suihkukaapissa tanssiva poika vie kuitenkin kaiken huomion.

Sisko eläytyy lauluun silmät kiinni eikä hänellä ole aavistustakaan siitä, että pikkuveli tanssii suihkukaapissa. Veljen liikkeet ovat todella huvittavia, kun hän hieroo itseään suihkukaapin lasia vasten ja tanssii tosissaan.