Suomalaispoppari rauhoitti vauhkoontuneen ponin Vihdintiellä: ”Kuin Bruce Willisin actionleffasta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen dancemusiikkitähti Waldo teki taannoin paluun Waldo’s People -yhtyeensä kanssa. Tänä keväänä yhtye kiertää Suomea 20-vuotiskiertueellaan, sillä ysäridance on nykyisin suositumpaa kuin koskaan 90-luvun jälkeen. Nyt Waldo on kuitenkin tehnyt päivän hyvän työn.

Staran saamien tietojen mukaan Marko ”Waldo” Reijonen huomasi autoillessaan vaaratilanteen, kun vauhkoontunut poni juoksi häntä vastaan Vihdintiellä päivän pahimpaan ruuhka-aikaan. Artisti päätti ottaa tilanteen haltuun ja ohjasi autonsa poikittain vastaantulevien kaistalle siten, että poni joutui hidastamaan vauhtiaan. Suunnitelma toimi hyvin, ja eläin siirtyi pientareelle syömään ruohoa.

– Tilanne oli kuin Bruce Willisin actionleffasta, Waldo kommentoi tilannetta Staralle.

– Ohjat olivat solmussa jaloissa ja satula oli pyörähtänyt vatsan alle. Sain kaverin kiinni ja rauhoitettua. Tovin kuluttua säikähtänyt ratsastaja saapuu paikalle. Ohjeistin laittamaan satulavyön ensi kerralla kireemmälle, Waldo lisäsi.

Waldo’s People nähdään keikoilla huomenna vappuaattona Baltic Queenilla, 8. toukokuuta Forssan Statuksessa ja 23. toukokuuta Kauhajoen Kasinolla.