Selfie-keppi jää toiseksi – tässä yksinäisen ihmisen tragikoominen apuväline

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Itsensä kuvaaminen on sosiaalisten medioiden ja erilaisten kuvapalveluiden kautta yleistynyt todella paljon. Selfie-kuvan ottamista helpottamaan keksittiin viime jouluna lahjahitiksi noussut selfie-keppi, jonka avulla itsestään saa kuvan kauempaa ja kuvaan mahtuu paremmin muitakin ihmisiä.

Selfie-kepin käyttäminen näkyy usein kuvissa ja yksin otetut kuvat voivat alkaa vaikuttamaan surullisilta. Nyt kaksi miestä, Justin Crowe ja Aric Snee, ovat keksineet tähän ratkaisun. Miehet ovat kehitelleet Selfie Arm -nimisen kepin, joka näyttää ihmisen kädeltä. Kepin sijaan kuvassa siis näkyykin toisen ihmisen käsi, eikä kuvattu ole kuvissa ikinä yksin.

Käsi ei valitettavasti näytä kovinkaan aidolta sen harmahtavan värityksen vuoksi. Jos joku sattuu näkemään, kun henkilö kuvaa itseään kädeltä näyttävän kepin kanssa tilanne voi vaikuttaa muiden silmiin omituiselta ja yhä surullisemmalta.