Britney Spears loukkaantui esiintymislavalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Britney Spears kihlautui maaliskuussa poikaystävänsä Charlie Ebersolin kanssa. Havaijin auringon alla lomaillut poptähti bongattiin tuolloin kimalteleva kihlasormus sormessaan. Nyt laulaja on päätynyt otsikoihin hieman ikävämmissä merkeissä.

Britney Spears aloitti vuonna 2013 kaksivuotisen vakipestin Las Vegasin Planet Hollywood -hotellissa. Taannoisella keikallaan poptähti nyrjäytti nilkkansa kesken Crazy-kappaleen. Tilanne päätyi fanin kuvaamalle videolle.

Nilkan nyrjäyttäminen ei ehkä kuulosta pahalta, mutta se olisi saattanut tulla Britneylle kalliiksi. Yhden keikan peruuntuminen olisi nimittäin tarkoittanut noin 310.000 dollarin menekkiä laulajan palkasta. Tähti kuitenkin vakuutteli Twitterissä olevansa onnettomuuden jäljiltä jälleen kunnossa.

Britney Spears kertoi taannoin People-lehdelle, että hän voisi mennä vielä naimisiin. Pian sen jälkeen kuitenkin paljastui, että laulajatar oli mennyt kihloihin poikaystävänsä kanssa. Spears on kertonut lehtihaastatteluissa olevansa iloinen siitä, että hän on kerrankin tasapainoisessa suhteessa, eikä hänen elämässään ole enää turhaa draamaa. Näillä näkymin Spearsin perhe alkaa pian suunnitella häitä.