Raju suunnanmuutos? Fifty Shades of Greyn jatko-osasta jännityselokuva

Viihdeuutiset · Annika Kela

Universal Pictures -elokuvastudion edustaja Donna Langley on tehnyt ilmoituksen koskien tulevaa Fifty Shades of Grey -jatko-osaa. Langleyn mukaan Fifty Shades Darker tulee olemaan edeltäjästään poiketen thrilleri.

Kirjasarjan lukijoille ilmoitus ei todennäköisesti tule yllätyksenä, mutta monet ovat varmasti helpottuneita siitä, että elokuvastudio aikoo noudattaa kirjojen tiivistunnelmaista juonta, josta ei jännitystä puutu. Elokuvan jatko-osien ohjaaja on projektin etenemisen myötä vaihtunut, sillä Sam Taylor-Johnson on astunut syrjään ohjaajan paikaltaan.

Huhtikuussa elokuvastudio teki myös toisen ilmoituksen elokuvaa koskien, sillä yhtiö vahvisti jatko-osien ilmestymispäivät. Fifty Shades Darker tulee ensi-iltaan 10. helmikuuta 2017 ja Fifty Shades Freed saa ensi-iltansa 9. helmikuuta vuonna 2018. Toivottavasti fanien pitkä odotus palkitaan entistäkin intensiivisemmillä jatko-osilla.