Isoäiti ei vastannut puhelimeen – pikkutyttö jätti nasevan viestin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monia varmasti turhauttavat ihmiset, jotka eivät koskaan vastaa puhelimeen. Jotkut voivat olla niin kiireisiä, että eivät ehdi vastata, osa unohtaa puhelimensa usein äänettömälle ja joillekin ei ole tärkeää olla jatkuvasti kaikkien tavoitettavissa.

YouTubessa on hauska video, jonka pienen tytön äiti on kuvannut. Videolla tyttö soittaa isoäidilleen luultavasti jotain tärkeää asiaa, koska äiti on halunnut kuvata puhelun videolle. Tilanne saakin pettyneen käänteen, kun isoäiti ei olekaan tavoitettavissa ja puheluun ei vastata.

Puhelu menee automaattiseen puhelinvastaajaan, jolloin äiti kehottaa tytärtä jättämään isoäidilleen viestin. Äiti saattoi odottaa tytön sanovan isoäidilleen jotain herttaista, mutta sen sijaan tytär haistattikin hänelle pitkät.