Koira rysän päältä kiinni – yritti nylkyttää perheen kissaa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheen pieni koira oli saanut usein kuulla nuhteita viriilistä toiminnastaan, joka kohdistui muihin perheenjäseniin. Koiranomistaja oli ottanut asiakseen kouluttaa ja opettaa koiraansa jättämään perheenjäsenet rauhaan nylkyttämisensä suhteen.

Opettamisesta ja kouluttamisesta huolimatta koira välillä innostui kohdistamaan aktiviteettinsä perheen kissaa kohtaan. Eräänä päivänä koiranomistaja sai hännänheiluttajansa rysän päältä kiinni. Koiran emäntä kuvasi videon tilanteesta, kun koira jäi kiinni kielletyistä puuhistaan.

Omistajan ei tarvinnut sanoa, muuta kuin:”Kiinni jäit!”, niin koira hypähti sivuun ja loi omistajaansa luimistelevan katseen. Koira selvästi tiesi tehneensä jotain väärin. Kissa ei ilmeisestikään välittänyt koiran aktiviteeteista ja se jatkoi matkaansa. Koira todennäköisesti joutui tempauksensa ansiosta erityistarkkailuun.